Er zijn verschillende opties beschikbaar om te laten weten dat je een waardige auto hebt om te verkopen. Hoe meer tactieken u gebruikt, hoe sneller u een koper kunt vinden.

1. Te koopborden

Zeker, het is niet erg aantrekkelijk om een ​​groot prefab-bord op je achter- en zijruiten te plakken, maar niemand zal betwisten dat het je opvalt. En je hoeft niets anders te doen dan je leven leiden. Denk maar aan het aantal mensen dat je elke dag passeert als je naar je werk reist of boodschappen doet. In hoge percentages is een deel van deze mensen op zoek naar een nieuwe auto, of ze kennen iemand die dat is – en er is maar één koper nodig. Schrijf duidelijk uw mobiele telefoonnummer, het jaar en de vraagprijs in grote letters die u niet mag missen, en u krijgt misschien een knabbel.

2. Websitepostings

Zowel op nationale als op lokale sites kunt u advertenties weergeven voor gebruikte auto’s bij ik wil mijn auto verkopen. Auto Trader, eBay Motors, Kelly Blue Book en Edmunds zijn slechts het topje van de ijsberg. U kunt checken wat is mijn auto waard rdw. Zelfs Craigslist is een populaire bestemming geworden voor zowel kopers als verkopers, maar u moet uitkijken voor oplichting. Geef zoveel mogelijk informatie over uw voertuig op, van de vraagprijs tot de precieze staat. En wees eerlijk. Als er wat slijtage in of op het lichaam is, spreek dan nu.

Vergeet niet om foto’s vanuit alle hoeken toe te voegen, inclusief de slijtage die u bezat. Meer informatie zorgt ervoor dat u goed geïnformeerde, ready-to-buy shoppers binnenhaalt. En hoewel veel van deze sites u kosten om te adverteren, is het de moeite waard vanwege het aantal oogbollen dat u zult bereiken.

3. Traditionele geclassificeerde advertenties

Hoewel de meeste mensen tegenwoordig naar internet gaan om te kopen en verkopen, moet u de beproefde methoden nooit uitsluiten. Naast het plaatsen van een bord en het opzetten van een online aanwezigheid, tonen gemotiveerde verkopers vaak advertenties in het automotive-gedeelte van de lokale krant. De ruimte is beperkt in gedrukte advertenties, maar het is nog steeds noodzakelijk om de essentie van het voertuig kort samen te vatten.